vineri, 27 noiembrie 2009

Iată noul BMW Seria 5 Sedan - a şasea generaţie pentru 2010





Cu cel mai lung ampatament din segment, cu o capota a motorului lungă şi netedă, console faţă şi spate mai scurte şi cu o linie a acoperişului elegantă, arcuită în stilul unui coupe, noul BMW Seria 5 Sedan se evidenţiază clar faţă de concurenţă.

Aspectul estetic al noului BMW Seria 5 este determinat de proporţiile echilibrate. Caracteristicile de design specifice mărcii pot fi descoperite în faţă - prin grila BMW, înclinată uşor înainte şi pe capota compartimentului motor care este sculptată pentru a inspira mai multa forţă, dar şi în spatele musculos al automobilului.

În interior, suprafeţele orizontale şi liniile incitante creează o ambianţă cu adevărat armonioasă şi generoasă. Se remarcă o orientare clară spre şofer a panoului de bord, element definitoriu BMW, ce garantează o experienţă a condusului cu adevărat unică, Rafinamentul materialelor de top folosite şi a combinaţiilor cromatice reflectă alegerea individuală a clienţilor.

Noul BMW Seria 5 Sedan dispune, în dotarea standard, de cea mai nouă generaţie a sistemului de control BMW iDrive. Atât funcţiile standard, cât şi cele opţionale ale sistemelor audio, de navigaţie şi comunicaţie sunt gestionate prin intermediul unui controler aflat pe consola centrală şi a unui ecran de control integrat armonios în panoul de instrumente - diagonala afişajului poate avea 10,2” (26 cm), respectiv 7” (17,8 cm).

Noul BMW Seria 5 Sedan beneficiază de programul EfficientDynamics în dotare standard, ducând mai departe ţelul companiei de a fi lider în ceea ce priveşte eficienţa motorizărilor sale. Toate propulsoarele din gama noului Seria 5 respectă normele de poluare EU5, iar noul BMW 530d, cu tehnologia opţională BMW BluePerformance este conform normelor EU6.
SURSA

Niciun comentariu: